Fragt kun 35,- ..... Fri fragt ved køb over kr. 599,-

Handelsbetingelser

Nedenstående betingelser gælder for alle bestillinger og leverancer foretaget fra www.styledog.dk. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, udsolgte varer samt ændrede specifikationer i produkter.

KØB FORETAGET VIA HJEMMESIDEN

Alle priser på www.styledog.dk er inklusive moms og alle danske afgifter. Inden du godkender din bestilling kan du se en oversigt over, hvad du køber, samt hvad du skal betale inklusive forsendelsesomkostninger. Når du har gennemført din bestilling, sender vi automatisk en ordrebekræftelse og faktura på e-mail, der indeholder aftalen mellem dig og os. Det er en god ide at gemme den, da vi af hensyn til miljøet ikke printer en faktura ud og vedlægger din ordre.

BETALING

www.styledog.dk modtager betaling med Visa/Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.

Desuden kan der betales via MobilePay.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i Dk.kr Danske kroner og er incl. moms.

www.styledog.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

LEVERING OG FRAGT

Vi leverer din pakke med GLS eller DAO. 

Prisen for din fragt afhænger af hvilken levering du har valgt - vælger du feks. levering til pakkeshop koster det kun 29 dk.kr. Køber du for over 599 dk.kr. er fragten til pakkeshop gratis.

Vær obs på at fragtfri levering gælder ikke til adresser på Færøerne, Grønland samt øvrige lande.

Leveringstiden for din ordre er 1-2 hverdage (GLS) eller 2-4 dage (DAO) afhængig af hvilken forsendelsesløsning du har valgt.

www.styledog.dk afsender varer med følgende: GLS - Privat, GLS - Pakkeshop,  GLS - Erhverv, DAO - Hjemmelevering, DAO - Pakkeshop

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.  De 14 dages fortrydelsesret er ikke gældende for varer der er Custommade og særlige kampagnetilbud eller oprydningsudsalg.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om din brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail til styledog.dk@gmail.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage varens pris retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

VIGTIG INFO 

Returneringsomkostninger afholder du selv.

Vi anbefaler, at du køber en returlabel af os via dette link:  https://return.shipmondo.com/styledog

Når vi har modtaget din returnering, tjekker vi varen efter og tilbagebetaler derefter varens fulde pris - fragt, hvis varen er modtaget i samme stand som da den blev købt.

Ved returnering sendes varen direkte til virksomheden:

StyleDog.dk

Drejervej 16

3100 Hornbæk

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

UAFHENTEDE PAKKER/ NÆGTER MODTAGELSE 

For uafhentede pakker forbeholder vi os retten til at opkræve 98,- for de omkostninger det medfører at returnere en pakke.

REKLAMATION

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation. Dvs. at vi dækker hvis der er fejl på alt hardware, og syninger der går op. 

Reklamationsretten dækker ikke slitage eller fejl og skader direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold, uautoriserede indgreb eller uagtsom brug.  Dvs at vi dækker ikke hvis din hund har hængt fast i krat/grene eller har brugt sine kløer/kløet sig på halsbåndet. 

Reklamationer der er opstået som følge af fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd anerkendes ikke.

HUSK ! Klageretten gælder for fabrikationsfejl, ikke slid som følge af brug af varen.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til styledog.dk@gmail.com i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

VIGTIG INFO 

I første omgang afholder du selv udgiften for forsendelse.

Vi anbefaler, at du køber en returlabel af os via dette link:  https://return.shipmondo.com/styledog

Når vi har modtaget din reklamation, vil vi vurdere, om reklamationen er korrekt, og i så tilfælde returnere din udgift til køb af vores returlabel.

Ved returnering sendes varen direkte til virksomheden:

StyleDog.dk

Drejervej 16

3100 Hornbæk

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

KLAGEMULIGHEDER

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

Ved klage skal vores email adresse angives: styledog.dk@gmail.com samt hjemmesiden du har købt varen på.